Den avpixlade bilden av avpixlat

Sanningen om hatsajten

Avpixlat och SD-retoriken

Kategori: Allmänt

 
 
I en krönika byter skribenten ut ordet homosexuella mot sverigedemokrater. Avpixlat goes nuts och skribenten blir kallad både det ena och det andra. Det var länge sen det var så många kommentarer raderade i ett och samma kommentatorsfält. Moderatorerna skulle behöva gå ett varv till och kolla upp kommentarna för helt plötsligt är personliga påhopp förbjudna och det kryllar av dom i det här fältet. 

Det intressanta i det här är kommentatorernas reflektion över det skribenten skrivit i krönikan som då är deras egna retorik. Nedan följer några av de kommentarer som skrivits...
 
OBS: Krönikan kan gå långsamt att ladda. Vi misstänker ryska maffian.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Chris säger:

  Krönikan har väl inte bytt ut "muslimer" mot sverigedemokrater, utan "HBTQ-personer" då Tommy Hansson, som sitter för SD i Södertälje, vill ha samma Antigaylagar som i Ryssland. Krönikan är dock helt fantastisk, och reaktionerna på Avpixlat är fantastiskt idiotiska. Fortsätt att avpixla Avpixlat!

  2013-08-22 | 11:25:31
 • Juha säger:

  He,he,he! Man KAN inte annat än att le stort åt rasisterna i SD som går i taket över insändaren. Ett stycke text som dom inte ens bemödat sig med att granska närmare, utan nästan maniskt bara läst och hittat ord som stör. SD som omnämns negativt verkar reta gallfeber på dom! TÄNK om dom faktiskt använt sin påstådda intelligens och sett både ironin och länkarna som är kopplade i krönikan. Meeeeen, nä, det hittade dom inte i sin dumstrut som har skygglappar fastsydda..

  2013-08-22 | 12:54:21
 • Inge Hopp säger:

  Hej

  Jag skulle mer vilja påstå att de har bytt ut ordet homosexuella mot sverigedemokrater, inte muslimer som det står här.

  Spelar iofs ingen större roll, hat är hat. Ganska skrämmande att se hur många som inte fattar ironin.

  2013-08-22 | 13:46:58
 • avpixlatavpixlat.blogg.se säger:

  Hej

  Tack för påpekandet. Ibland har man bråttom när man skriver, men det är ändrat nu

  2013-08-22 | 18:12:51
  Bloggadress: http://avpixlatavpixlat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: