Den avpixlade bilden av avpixlat

Sanningen om hatsajten

Bluffar avixlat?

Kategori: Allmänt

 
 
Här påstår avpixlat att i en omröstning på sidan http://www.qruiser.com har det gjorts en undersökning om användarnas partitillhörighet. Många kommentarer om att användarna är positiva mot homosexuella, vilket är jättebra, men det har inte alltid låtit så på bloggen. 
Källkritik är ju inte avpixlarnas starka sida så jag beslöt mig för att undersöka sanningshalten i denna artikel.
 
Det som gjorde mig nyfiken var kommentaren av Flarparen och ifrågasättandet av avsaknaden av länk till undersökningen. Mattias svarar att han inte hittar den aktuella undersökningen. 
 
 
 
Mattias får svar direkt av ljugholtaren vilket är ett nystartat disqus-konto med bara en kommentar
 
 
 
Här svarar Flarparen att som jag skrev ovan att ljugholtaren är ett nystartat disquskonto med bara en kommentar. ljugholtaren har alltså enbart skriveit ett inlägg där hen svarar på Mattias inlägg och har inte skrivit något efter den kommentaren. Alltså ett konto enbart skapat för att "bevisa" att undersökningen ska ha existerat. Vem är då denne ljugholtare? 
 
 
 
Nu existerar mätningen på sidan, men det är inte det som är det skumma utan om ni jämför avpixlats bild högst upp och originalbilden nedan så ser ni att antalet som var med och röstatde är bortsuddade. Visst sifforna ståpr bakom varje partis procentsats, men för att lättare se helheten så har det totala raderatss bort. En klar och tydlig frisering av sd-sympatierna bland hbtq-sajten. Att säkerställa någon form av statistik av enbart 386 personer är inte vetenskapligt. Photoshoppar man bort något överhuvudtaget på en bild så där om man ska publicera den?
 
 
Bluff och båg av avpixlat som vanligt. Med detta vill jag påvisa att avpixlat använder photoshop eller annat bildredigeringsprogram på sina skärmdumpar för att manipulera bilderna.
 
 


 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: