Den avpixlade bilden av avpixlat

Sanningen om hatsajten

Sverigedemokrater mot rasism

Kategori: Allmänt


 


Det finns en Facebook-grupp som heter Sverigedemokrater mot rasism och främlingsfientlighet. Vi ska kolla hur det ligger till med det genom att granska gruppen. Ska poängtera att detta kan ha varit ett seriöst försök och att det antagligen finns en och en annan sverigedemokrat som försöker låta bli att vara rasist. Detta kanske inte är något som passar avpixlatavpixlat, men efter som det visar att sd'are gärna länkar till avpixlat så får detta komma med.

Först ut blir Therese Borgs beskrivning av gruppen
 
 
 
Låter vettigt. Vi ska titta mer på det här med att dela sverigedemokraternas värdegrund och att dela partitidningar och nättidskrifter
 
Här delas länkar till avpixlat
 
 
 
Dela sverigedemokraternas värdegrund?
 
När detta inlägg gjordes så låg denna kommentar högst upp
 
"
 
"Om nu Islam står för fred, varför hör vi till stora delar bara om problem med islam medan andra religioner hör vi inget gnäll"

Äe det verkligen så att vi inte hör något från de andra relgionerna eller så har kommentatorn valt att enbart leta efter gnäll från muslimer?


Vi ska titta lite på vad för människor vi hittar i denna grupp. Vi gör det med medlemmarnas fulla namn då det är en öppen grupp.
 
 
 
Axel W Karlsson som är både präst och partiföreträdare för sd och skriver för den högerextrema och rasistiska tidningen Nya tider http://expo.se/2013/sd-politiker-kritiseras-for-tidningsartikel_5831.html
 
Vi har även en man som heter Sven Olsen. Olsen är sympatisör och tänker rösta på sd.
 
 
 
Hur skriver Olsen på andra media? Jag har kollat upp hans disqus-konto http://disqus.com/Sven_Olsen/ och han är en flitig kommentator på rasistiska sidor som avpixlat och fria tider. Bland hans kommentarer hittar man detta från en riktigt fin sverigedemokratisk antirasist
 
 
Med detta som bakgrund borde de förstå varför folk har svårt att tro på när sd påstår sig vara ett icke rasistiskt parti. Varför har de så svårt att förstå att de är rasister? 

Barbara Tr Heder förklarar varför
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: